Related Posts with Thumbnails

Varrukad

>> 31 October 2011

Sellised lihtsad, ruttuvalmivad varrukad tütrele. Pilt tehtud kiiruga enne bussi peale minemist, seega ka kompositsioon olematu. Lõng Drops Vienna kootud koos Drops Glitteriga. Muster Drops Design .


Read more...

Pisikesele beebile

>> 19 October 2011

Kudusin ka pisikesele poissbeebile mütsi ja tillukesed sokid. Ma loodan, et enne kui jõuan nende üleandmiseni, on need ikka parajad. Modelli puudusel leidsin kapi otsast ühe väga kannatliku ja rahuliku tegelase, kes poseerimisega meeleldi nõus oli. Lõngaks Drops Baby Merino ja muster BabyDROPS . Vardad 2 ja 2,5.

Read more...

DROPS Verdi

>> 17 October 2011

No jõudsin lõpuks ka pildini. See enda pildistamine pole just suurem asi, kuid abikäsi praegusel hetkel pole :) Valmis sai kampsik küll juba nädalapäevad tagasi, kuid lõngaotsi ei viitsinud mitte peita.
Lõngaks DROPS Verdi, selline mõnus- üks suur kera. Muster Drops Design. Kampsun sai tõeliselt soe ja ülimegapehme.


Ja selline kinnis on minu kampsikul - suured tänud Lõngamaaniale, kelle tahtel ma loosimise võitsin!
Tänu sellele sallinõelale ei pidanud ka nööpidega jändama.


Read more...

Beebivestike

>> 10 October 2011

Jah on juba külm, jah on juba pime. Otsustasin natuke värve tuua sügiskaamosesse ja kahele suvel sündinud beebile natuke kududa, vahelduseks "suurtele" asjadele. Esimesena valmis tüdrukutirtsule komplekt vestikesest ja papudest.Lõngaks erinevad baby meriinod, varras 2 ja 2,5. Kuna igat värvi lõnga oli üks tokk, siis sellest ka selline värvikirevus. Mustrid DropsDesign 'ilt ja nööbid Liannist.
Mis viga beebidele kududa- suts ja valmis.


Kui sa Verra seda postitust loed, siis jah, koon su lastelastele. Ära siis saladust enne reeda, kui asjad üle antud :). Nüüd poisslapsele kuduma!

Read more...

About this blog



  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP