Related Posts with Thumbnails

Päikseline

>> 06 May 2010

Kuna ma juba olen selline harakas, siis meeldib mulle kuld ning säravad toonid. Tegin sellise päikselise komplekti kaelakeest ja kõrvakatest. Kasutatud on kuldset Fimo, kullatud traati ja nendega sobivat tiigrisilma. No nüüd peaks küll küütlema ja särama!


Read more...

Polyclay

>> 05 May 2010

No võtsin mina tüki musta ja valget Cernitit ja Fimo ning swirlisin - keerutasin nad sellisteks helmesteks. Lisandina kasutasin ära juba aasta seisnud mõttetud mustad klaasist chipsid (see on üks ämbreid, mis tellitud kunagi Frogwillist). Kõrvarõngakonksud on hõbedast.

Kõige tüütum selle töö juures on lihvimine ja lakkimine. Ja auke ei suuda ma kah veel põiki läbi helme puurida. Kuid puuritud augud on ikka etemad, kui enne küpsetamist tehtud. Jääb kuidagi professionaalsem mulje.

Read more...

Kevadiselt villane

>> 03 May 2010

No saan minagi nüüd lõpuks talvetegemised lõpetatud. Tundsin sellisest villasest vestist talvel puudust, kuid nagu ikka jõudis see lõpule alles keset kevadet. Nööbid tegin ise polümeersavist.


Fimost

Kuid jaanipäeval võib ju alati üht villast vammust vaja minna, nii ei pea see vest ilmselt kandmist järgmise talveni ootama!

Read more...

Maipühad

>> 02 May 2010

Pühade puhul valmis hoopis teistsugune käsitöö. Pavlova kook- imemaitsev ja kiirelt kaduv. Kogemused on näidanud, et selline tort tuleks teha kahele, ehk siis korrutage ise: 4 külalist 2 torti, 6 külalist 3 torti jne...

Read more...

About this blog



  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP