Related Posts with Thumbnails

Tiigrisilm

>> 02 October 2009

Meheõde tõi reisilt kaasa mõned armsad tiigrisilmad ning soovis nendest mingit ehet. Kuna ma ise ka tähtkuju järgi kaslane, siis on tiigrisilm mu ammune lemmik. Kõik kivikesed olid erikujulised, kuid kahest enam vähem sarnasest said kõrvarõngad. Üks silm saab edaspidi kõlkuda kaelas ja üks mobiili otsas. Kuna kivid olid üsna erinevad lisasin ühtlustamise mõttes kõikidele ühe ümmarguse tiigrisilma. Kõik tarvikud, mida kasutasin kõrvarõngaste ja kaelakee tegemisel on gold filled.

Pilt mobiiliripatsist küll tsipa udune, kuna fotoaparaat rändas teise linna.

Read more...

Palju pärleid

>> 01 October 2009

Mulle tundub, et teatavas eas naisterahvad lausa vajavad endale ehteks mõnda pärlikeed ja soovitavalt sellist klassikalist valget. Olen siis tellimuste peale sõlminud neid nii ja naasuguseid. Ega erilisi variante varieerimiseks pole, kui siis ainult kinniste ja pärliridade vahel ning kas pärliread on ühesuurustest või nö. kahanevas suuruses. Selline siis viimase nädala pärlirivi. Kasutatud on nii mageveepärleid kui akoya (soolase vee) pärleid. Ja mis seal salata akoya pärlid on parema läikega, kuigi ka natuke kallimad. Kasutatud ehete tarvikud on kõik gold filled (et ajaga oma sära ei kaotaks) ja sõlmimisel kasutan siidiniiti.


Need kõrvarõngad läksid sünnipäevakingiks ühele vähitüdrukule. Kuna vähkide õnnekivideks on teiste seas ka pärlid ja kuukivi.

Read more...

Kingitus

Tütre sõbranna sünnipäevaks tegin vastavalt praegusele moevärvile lillad aksessuaarid, mis sobiksid sünnipäevalapse kleidiga. Loodan, et kingisaajale meeldisid.

Read more...

About this blog



  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP