Related Posts with Thumbnails

>> 31 March 2009

Veel mõned mobiilikaunistused

Read more...

Mobiiliripatsid

>> 26 March 2009

Kuna kooli lõpetamise kõrvalt ei jää just palju aega tegeleda suurte projektidega, kuid midagi teha tahaks, siis õppimise vahepalana valmis paar mobiiliripatsit vastavalt telefoni värvidele.

Read more...

Vaske-vaske

>> 18 March 2009

Need on endale meisterdatud vasksed kõrvarõngad avantüriiniga. Kuid klaaspärlid, mis algselt olid mõnusalt vasksed (ostetud helemetuba.ee-st), kulusid peale paarikordset kandmist täiesti valgeks.

Read more...

Kuldne traat

>> 16 March 2009

Kuna ma ise eelistan kanda kullast ehteid, siis katsetused kuldsest traadist...



Read more...

Kingitus

>> 15 March 2009

See komplekt valmis parimale sõbrannale, kes on Neitsi. Õnnekivideks on Neitsidel muuhulgas ka pärl ja mäekristall - seega materjali valik oli lihtne. Kinnitid, kõrvarõnga konksud ja kasutatud traat 925 hõbedast.

Read more...

Esimene postitus

>> 14 March 2009

Avastasin võrratu isetegijate foorumi eelmise aasta augustis. Oktoobris otsustasin, et aitab lugemisest ja ostsingi oma esimesed pärlid-tangid. Nüüd julgen osa oma töödest ka suurema publiku ette panna. Tänu oma agarale tütrele sain ka natuke blogindusele pihta, aga õppida on veel palju. Ja nüüd saan aru, kui keeruline on ehteid pildistada. Ja katsetused jätkusid.... Osad kõrvarõngad küll juba pidevas kasutuses olnud.













Read more...

About this blog



  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP